Fel
  • JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 985
Skriv ut denna sida
I november spelar Vånna Inget på V-Dala. (Foto: Pressbild) I november spelar Vånna Inget på V-Dala. (Foto: Pressbild)

Vånna Inget till V-dala

2013-09-18 - 21:02

Malmöbandet Vånna Inget släpper nytt album och ger sig ut på en Sverigeturné. I november spelar de på V-Dala nation.

Den 25 oktober släpps Malmöbandet Vånna Ingets nya album ''Ingen Botten''. De har under året jobbat ihop med Jari Haapalainen och snart får vi höra resultatet av detta samarbete. Redan den 27 september släpps en två låtars 7" vinylsingel, "Vart tar du vägen & Hemlighet", som pressas upp i en begränsad upplaga av Instigate Records, Heptown Records och Vånna Ingets egna nystartade skivbolag Majken Records. Singeln kommer aldrig att återpressas.

Bandet ger sig även ut på en Sverigeturné och den 9 november spelar de på V-Dala nation i Uppsala.

 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En berättelse om kärlek i dur och moll. Uppsalanyheter var på fredagens genrep av marsspexet eller "Kärleken i Pillestad" som föreställningen på Stockholms nation heter. På lördagkväll kör de igång sin repertoar som varar i sju dagar med uppehåll för torsdag då det är nattklubb.

Azure Blue har hyllats världen över för sin drömska popmusik. I september släpps det andra albumet ”Beyond The Dream Thereʼs Infinite Doubt” och i samband med det ger sig Azure Blue ut på turné och ikväll spelar de på V-dala.

Under torsdagen drar den sjätte upplagan av Sexdagarna igång på Norrlands nation. Årets tema är lust och det kommer att bjudas på allt från Burlesqueshow till föreläsningar om neurosexologi, tantrasex och pubquiz

Den kritikerrosade och grammisnominerade hiphopduon Lorentz och Sakarias kommer till Uppsala. I april spelar de på V-Dala nation.