Skriv ut denna sida
Mohammed Saeid med sitt speciella målfirande. (Foto: Peter Bohlin) Mohammed Saeid med sitt speciella målfirande. (Foto: Peter Bohlin)

Målgesten efter straffmålet "tänkte på Jokern"

2020-07-20 - 09:04

Sirius besegrade Norrköping under söndagen med 4-2, vid ställningen 1-1 tilldömdes hemmalaget en straff sedan Karl Larsson gjorts ner i offensivt straffområde. Snackisen efter straffmålet var Mohammed Saeids målgest.

 

Sirius tilldömdes två straffar under söndagens möte mot Norrköping, vid ställningen 1-1 klev Mohammed Saeid fram till straffpunkten och sköt säkert in 2-1 till vänster om målvakten. Direkt efter målet gick Saeid fram mot Uppsalanyheters fotograf och stoppade ett finger i vardera mungipa och log ett brett leende.

 

En målgest som ingen sett förut och många undrade var den kom ifrån, på Sirius Fotbolls Facebookssida får dock gåtan sitt svar.

- Jag gjorde som en Joker, jag kollade på filmen häromdagen så jag tänkte att jag skulle göra ett sånt firande och så blev det, säger Saeid till Facebooksidan.

Vid ställningen 3-1 tilldömdes Sirius ytterligare en straff, men "Jokern" fick stå över den till förmån för Stefano Vecchia som säkert satte straffen till höger om målvakten till 4-1. Matchen slutade med seger för Sirius 4-2.

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Division 1 Norra Svealand: GUSK damer körde över Rimbo i återstarten av damettan och vann på bortaplan med hela 5-0.

Allsvenskan: IK Uppsala Fotboll tog en skön revansch på sig själva efter bottennappet senast mot Vittsjö. Eskilstuna tilläts aldrig komma in målmässigt i matchen och halvtidsledningen med 3-0 för Uppsala utbyttes till seger med 3-1 efter slutsignalen.

Allsvenskan: Sirius hade ledningen med 1-0 efter en övertygande insats mot Kalmar, men efter en kvittering till 1-1 och en slutforcering av Kalmar var man nära att inte få med någon poäng alls.

Allsvenskan: Sirius stod för en helgjuten insats när man vann mot seriesuveränen och obesegrade Norrköping hemma på Studenternas IP på söndagen med 4-2.

Allsvenskan: IK Uppsala Fotboll tog sin andra seger i OBOS Damallsvenskan när man besegrade Umeå hemma på Studenternas IP med klara 3-0.

Allsvenskan: Sirius är ny tabelltvåa efter att man vänt underläge med 0-1 till seger med 2-1 mot Örebro, blåsvart spelade därmed sin femte raka match utan förlust.

Allsvenskan: Nykomlingarna IK Uppsala Fotboll visade stor lagmoral och styrka när man kvitterade till 1-1 i slutskedet av matchen och räddade poäng borta mot Växjö.

Allsvenskan: På två minuter lyckades Sirius vända ett underläge med 0-1 till ledning med 2-1 borta mot Falkenberg och avancerade till tredje plats i den allsvenska tabellen.

Elitettan: Toppmöte på Lötens IP och fortsatt chans på allsvenskt avancemang vid en eventuell vinst. Uppsala höll inte för trycket och var chanslösa mot Umeå som efter segern är klara för Damallsvenskan nästa säsong.

Elitettan: Uppsala Fotboll fortsätter att hänga på i toppen av elitettan. På söndagen nickade Sara Olai in 2-1 i den 81:a minuten och säkrade därmed tre nya poäng när Assi besegrades.