Skriv ut denna sida

Oavgjort för Sirius i andra träningsmatchen

2014-02-07 - 17:05

Sirius spelade i eftermiddags sin andra träningsmatch för säsongen, man mötte Sundsvall borta och slutade 1-1.

Det var Sundsvall som tog ledningen med 1-0 redan i den fjärde matchminuten och man var det något bättre laget i inledningen.

Matchen spelades inomhus i Nordichallen och det var en jämn match som Sirius tog över något i den andra halvleken. Stefan Silva kvitterade till 1-1 i den 74:e minuten och Sirius var det klart bättre laget i slutskedet av matchen men några fler mål föll inte.

Matchen slutar 1-1 mot det formodade topplaget Sundsvall, i den förra träningsmatchen spelade vann Sirius mot Gefle och har fått en bra start på försäsongsmatcherna.

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Elitettan: Uppsala Fotboll hade svårt att få till spelet mot Norrköping och hamnade i underläge med ett mål. Man kom dock tillbaka i den andra halvleken och kunde vända till seger med 3-2.

Damettan: Gusk fotbollsdamer besegrade på lördagen Västerås BK30 hemma på Gamlis IP med 2-1. Uppsalalaget är därmed fortfarande obesegrade och leder serien före Sandviken.

Elitettan: Uppsala Fotboll har fått bästa tänkbara starten på Elitettan. På lördagen vann man andra raka efter segern med 1-0 mot Alingsås på bortaplan.

Elitettan: Uppsala Fotboll som har haft en tuff försäsong vann premiären av Elitettan mot Lidköping med klara 4-1 trots ett tidigt underläge.

Träning: Sirius vann lördagens träningsmatch mot Akropolis med 4-2 på ett kylslaget Studenternas IP. Nyförvärvet Christian Kouakou blev tvåmålsskytt.

Allsvenskan: IK Uppsalas sejour i Allsvenskan blir bara ettårig för på lördagen förlorade man sin elfte raka match när Växjö vann med 0-2 på Studenternas IP.

Allsvenskan: Norrköping tog ledningen med 1-0 men en blixtsnabb replik av Yukiya Sugita som gav kvittering och till slut kunde Sirius egen "Joker" avgöra den svåra bortamatchen genom att göra 1-2.

Damallsvenskan: Senast Uppsala Fotboll vann i OBOS Damallsvenskan var den tredje augusti, då mot Eskilstuna, inför söndagens match hoppades nog många på en repris.

Allsvenskan: Sirius var mycket nära en seger med 1-0 borta mot Häcken i måndagens allsvenska möte, men en straff i den fjärde övertidsminuten förstörde kvällen för uppsalalaget som fick nöja sig med oavgjort resultat.

Division 1 Norra Svealand: GUSK damer körde över Rimbo i återstarten av damettan och vann på bortaplan med hela 5-0.