Skriv ut denna sida
Niklas Andersson från Selånger är klar för Unik. (Foto Mikael Johansson) Niklas Andersson från Selånger är klar för Unik. (Foto Mikael Johansson)

Unik värvar mittfältare från Selånger

2014-05-24 - 02:18

UNIK Bandy har gjort klart med tränare och ledarorganisationen runt det allsvenska laget sedan tidigare, nu har man även gjort klart med mittfältaren Niklas Andersson från Selånger.

 

Niklas Andersson som är bandyfostrad i Härmsand spelade den gångna säsongen med Selånger i samma serie som Unik, Allsvenskan Norra. Niklas är en målfarlig mittfältare som vann den interna målligan i Selånger senast med totalt 15 mål vilket även gav en 22:a plats i den totala skytteligan för serien.

 

Tränaren Stefan Tranblom är nöjd med sitt nyförvärv.

- En kreativ mål- och poänggörare är alltid intressant att få i laget, säger Tranblom i ett pressmeddelande.

 

Niklas är också nöjd över att få komma till Unik där han anser att förutsättningarna är goda för egen utveckling. Unik är ett bra lag som har fina träningsmöjligheter med tillgång till en anläggning inomhus.

- Det ska bli kul att komma till Uppsala och Unik, jag vill ta chansen att använda min kreativitet för att utvecklas till en bra innebandyspelare, säger Andersson i klubbens pressmeddelande.

 

Niklas anslöt till Unik på onsdagens försäsongsträning.

 

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Elitserien: Sirius har inte besegrat Villa Lidköping på över tio år. Redan efter 17 minuters spel i fredagkvällens möte ledde gästerna med 3-0 och Sirius hade inte haft ett enda skott på mål.

Elitserien: Sirius besegrade Vetlanda i lördagens "streckmatch" med förkrossande 6-0 i kampen om slutspel, stor matchvinnare blev målvakten Anton Andersson som räddade 13 skott på mål.

Elitserien: Sirius Bandy föll med 4-5 mot Sandviken i fredagens elitseriepremiär, matchen avgjordes med tio minuter kvar av andra halvleken på straff för gästerna.

SM-finalen: Det blir ingen ny publikfest när bandyns SM-finaler ska avgöras i Uppsala. Det står klart sedan beslut tagits att man skall spela finalerna utan publik.

Kval: Sirius bandys avgörande match i kvalet till Elitserien på söndag flyttas från Studenternas IP och spelas enligt regeringsdirektiv med begränsat antal åskådare.

Elitserien: Vinst eller oavgjort hade räck för fortsatt spel i Elitserien nästa säsong, men Sirius var chanslösa mot Vänersborg som vann säkert med 4-1.

Elitserien: Sirius har inte besegrat Edsbyn i Elitserien sedan februari 2010, på söndagen såg uppsalalaget ut att gå mot en ny förlust men lyckades vända ett tvåmålsunderläge till oavgjort 2-2.

Elitserien: Sirius är sedan tidigare helt klara för nytt kontrakt i Elitserien kommande säsong och jagar nu en slutspelsplats. På söndagen blev det dock förlust mot Vetlanda.

Elitserien: Sirius stod för säsongens bästa insats när man mötte Hammarby hemma på Studenternas under torsdagen. Men ledningen med 3-1 förbyttes till en förlust med 3-5 där gästerna gjorde tre mål i slutskedet.

Elitserien: Sirius Bandy tog en viktig seger mot stockholmslaget Tellus med 5-4 i årets premiär, stor matchvinnare blev Simon Karlsson med två mål.