Skriv ut denna sida
Uppsalas bästa pizzeria utsedd av OnlinePizza. (Foto: Peter Bohlin) Uppsalas bästa pizzeria utsedd av OnlinePizza. (Foto: Peter Bohlin)

Uppsalas bästa pizzeria korad

2014-01-15 - 19:14

Det blev Pizzeria Shima som tog hem titeln Uppsala bästa pizzeria - de landade med ett helhetsbetyg på 4,9 av 5,00 på OnlinePizzas landsomfattande tävling.

 

Pizzeria Shima hamnade även som fjärde bästa pizzeria i Sverige. Resultatet baseras på kundernas betyg de ger när de beställer maten via nätet. OnlinePizza.se med över 1000 anslutna restauranger utser varje år Sveriges bästa pizzerior. Listan baseras på de över 30 000 omdömen som lämnats under 2013.

 

I Uppsala stod slutstriden om årets bästa pizzeria mellan tre av de 27 anslutna restaurangerna till OnlinePizza.se. Tillsammans har de under 2013 hanterat över 70 000 beställningar via nätet och smartphones och det var kundernas betyg som avgjorde vilken pizzeria som slutligen kammade hem priset.

 

Årets bästa pizzeria i Uppsala
Den pizzeria som fått högst betyg i Uppsala och därmed vinner titeln Uppsalas bästa (och hela Sveriges fjärde) pizzeria 2013 är Pizzeria Shima på Kantorsgatan. Pizzeria Shima kom även på plats nummer 9 på den nationella topplistan över Sveriges bästa pizzerior.

 

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Taggad under pizzeria, shima, onlinepizza, uppsala

I år firar barn- och ungdomsorganisationen 4H 100-årsjubileum. I samband med den nationella 4H-dagen den 15:e september väljer därför Uppsala 4H att bjuda in till en riktig familjefest i lantlig miljö på Gränby 4H-gård. Vi på Uppsalanyheter tog kontakt med två av arrangörerna för att ta reda på vad det är som gör 4H speciellt och varför just du ska fira 100-årsjubileet där!

Li Bennich-Björkman, författare och skytteansk professor i vältalighet och statskunskap vid Uppsala universitet får årets Disapris. Hon tilldelas priset för sin senaste bok där hon undersöker olika existentiella dimensioner av att leva i exil.

I helgen firades World Beard Day i Stockholm för fjärde året i rad med en storslagen skäggfest, den största i Europa. Bland vinnarna märktes bland annat Uppsalabon Tobias Lindroth som vinnare i klassen "Best Tight Beard".

Hur uppstår antibiotikaresistens? I en ny artikel i Journal of Biological Chemistry visar forskare från Uppsala universitet hur ett bakterieenzym kan lära sig att inaktivera olika antibiotikamolekyler genom att mutera.

Det råder under söndagen totalt stopp för samtliga ULs regionbussar i Uppland efter problem med chaufförernas nödlarm.

Catarina König från Uppsala blev 2016 utsedd till Sveriges Mästerkock i TV4. Idag är en hon en av Sveriges främsta matinfluencers. Nu anställs hon av Almondy som produktutvecklare på heltid med fokus på att identifiera nya trender och smaker.

Den 18 april öppnar nya Folktandvården Stationen, en klinik för korta besök och enklare behandlingar, vid Uppsala resecentrum.

För fjärde året i rad har dejtingföretaget "Match" genomfört en undersökning där svenska singlar fått lista de mest dejtingvänliga cafeérna och restaurangerna i Sverige. De bästa hångelställena finns i Stockholm och Göteborg men i Uppsala finns Sveriges bästa dejtingcafé.

Ett 50-tal kallelser till patienter kan ha gått till fel mottagare på grund av ett fel hos ett företag som sköter utskicken åt "Region Uppsala". Även ett 40-tal remissbekräftelser ska ha gått till fel mottagare.

Trots hotfulla moln på himlen höll sig regnet borta under finaldagen och läktarna var fullsatta när det bjöds på dramatiska finaler på Swedish Beach Tour som avgjordes på Vaksala torg i helgen.