Skriv ut denna sida
Uppsalanyheters redaktionskontor finns i Boländerna. Uppsalanyheters redaktionskontor finns i Boländerna.

Uppsalanyheter söker annonssäljare

2013-09-13 - 01:35

Uppsalanyheter söker en annonssäljare till vår marknadsavdelning, för rätt person finns det goda förtjänstmöjligheter.

 

Vi söker en annonssäljare till vår marknadsavdelning, Uppsalanyheter växer och vi har nu behov av en eller flera självgående annonssäljare. Har du en lokal förankring i Uppsala och ett brett kontaktnät inom nöjes och näringslivet så är det en fördel, men inget krav. Du bör vara utåtriktad och ha en god social förmåga, erfarenheter som säljare är meriterande.

 

Arbetet är provisionsbaserat och för rätt person finns det mycket goda förtjänstmöjligheter, du väljer själv hur mycket tid du vill lägga ner på arbetet. Arbetet utförs dels genom kundbesök men även via telefon från hemmet eller på vårt redaktionskontor i Boländerna.

 

Är du intresserad?

Maila din intresseanmälan med dina personuppgifter och en CV till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

SISTA ANSÖKNINGSDAG 31 OKTOBER (Tjänsten kan dock komma att tillsättas före sista ansökningsdag)

 

Om Uppsalanyheter:

Uppsalanyheter (UN) grundades i oktober 2012 av Peter Bohlin och Johan Krantz. De båda tyckte att det saknades en bra lokal nättidning som bara förmedlade nyheter med uppsalakoppling. Ägare till UN är Östra Aros Media Productions AB. UN är inte knuten till någon organisation utan drivs av människor som är intresserade av lokala nyheter.

 

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För sex år sedan började Uppsalabon Firaz Anik att arrangera hälsoresor för svenska patienter till Istanbul. Svenska män och kvinnor som ville göra hårtransplantationer reste till Turkiet, nu sex år senare utvecklar Firaz verksamheten tillsammans med brodern Ferhat Anik och flyger in läkare till Sverige.

Nyårsdagen är den dag på året då Uppsalaborna äter mest pizza. En tradition som gör att pizzabeställningarna ökar med 300 procent jämfört med en vanlig söndag. Favoriten är Vesuvio, enligt en undersökning från Onlinepizza, som visar på årets mest populära pizzor.

Årets "Black Friday" är större och mer omfattande än någonsin och flera affärskedjor slår försäljningsrekord, de produkter som efterfrågats mest av uppsalaborna är teknikprodukter. Här är listan med de tio mest efterfrågade artiklarna i Uppsala.

I måndags den 4 september tillträdde Uppsala Konsert & Kongress nya konferenschef Gabriella Gullberg. Det var många sökande till tjänsten men valet föll alltså på projektledaren Gullberg som redan fanns i organisationen.

I fredags hade Fazer Food&Co smygpremiär som första och enda restaurang i Segerstedtshuset, i dag måndag öppnade restaurangen "på riktigt".

I början av augusti tar Daniel Eriksson och Anders Stenström över Restaurang Domtrappkällaren som nya krögare och de är inte några nykomlingar i Uppsalas restaurangvärld.

Just nu byggs kontorsytor om 3 000 kvm med planerad inflyttning 2018. I förlängningen planeras det för ytterligare 7 000 kvm moderna kontorslokaler med god tillgänglighet, parkering och närhet till handel och service.

Stjärnföretagaren 2016 är tävlingen som avgörs i 14 städer i Sverige, och nu har årets vinnare i Uppsala korats. Vinnare blev Lisa Larsson på Bröllopspodden i Uppsala – som fick motta priset när Sveriges största företagarturné och evenemanget Stjärnföretagarens 15 hemligheter besökte Uppsala.

På onsdagseftermiddagen samlades unga egna företagare på Vaksala torg för marknad med sina RS-företag (RS = Roligaste Sommarjobbet). Stämningen var mycket god trots hårda vindar som blåste in över torget.

Närmare 450 nya lägenheter kommer att byggas i Gränbystaden Uppsala, första spadtaget för satsningen togs idag vid lunchtid av bland annat kommunalrådet Erik Pelling (S).