Skriv ut denna sida
Tre kroppar hittades i en brinnande bil. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) Tre kroppar hittades i en brinnande bil. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Tre kroppar hittade i brinnande bil - utreds som mord

2020-03-26 - 23:52

Tre kroppar hittades i en brinnande bil i närheten av Skogsvallens IP i Storvreta på torsdagskvällen, det var under släckningsarbetet som räddningstjänsten upptäckte de tre kropparna.

 

Det var strax före klockan 19:00 som SOS larmades till en bilbrand i närheten av Skogsvallens IP, polis och räddningstjänst kunde ganska snabbt konstatera att det fanns tre döda personer i bilen.

 

Ett stort område runt Skogsvallens IP spärrades av och sent på torsdagskvällen var avspärrningarna fortfarande kvar. Teknisk undersökning och avsökning med hundar pågick.

 

Enligt uppgift skall ett vittne ha hört smällar på platsen i samband med branden. Enligt polisen är inte personerna i bilen identifierade och man vet inte hur de har avlidit.

 

Polisen utreder händelsen som mord.

 

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.

En död person har anträffats strax norr om Uppsala, fyndet utreds initialt som mord.

En tonåring rånades på sina kläder och misshandlades av två män på Johannesbäcksgatan under torsdagskvällen.

I samband med en kontroll av några ungdomar på Rapsgatan i Uppsala utsattes en polisbil för skadegörelse.

Vid lunchtid på onsdagen tappade en boende på Västbergavägen i Vittinge kontrollen över en risbrand, ett rådigt ingripande från grannar kunde dock få elden under kontroll och därmed stoppa vidare spridning.