Skriv ut denna sida
Tre kroppar hittades i en brinnande bil. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) Tre kroppar hittades i en brinnande bil. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Tre kroppar hittade i brinnande bil - utreds som mord

2020-03-26 - 23:52

Tre kroppar hittades i en brinnande bil i närheten av Skogsvallens IP i Storvreta på torsdagskvällen, det var under släckningsarbetet som räddningstjänsten upptäckte de tre kropparna.

 

Det var strax före klockan 19:00 som SOS larmades till en bilbrand i närheten av Skogsvallens IP, polis och räddningstjänst kunde ganska snabbt konstatera att det fanns tre döda personer i bilen.

 

Ett stort område runt Skogsvallens IP spärrades av och sent på torsdagskvällen var avspärrningarna fortfarande kvar. Teknisk undersökning och avsökning med hundar pågick.

 

Enligt uppgift skall ett vittne ha hört smällar på platsen i samband med branden. Enligt polisen är inte personerna i bilen identifierade och man vet inte hur de har avlidit.

 

Polisen utreder händelsen som mord.

 

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man i 25-årsåldern vägrade att stanna för en polispatrull i Boländerna på tisdagskvällen, men efter ett kortare förföljande tappar föraren kontrollen av fordonet och kunde gripas.

Två bilar har kolliderat på E4 i norrgående riktning på tisdagsmorgonen, enligt initiala uppgifter skall båda bilarna ha haft sommardäck.

Två skadade personer anträffades på torsdageftermiddagen utomhus på två olika platser, efter utredning har tre personer gripits, bland annat de skadade männen som är misstänkta för mordförsök.

Polis larmades till en adress i Kvarngärdet vid 19:25 på torsdagskvällen sedan en person påträffats med stickskador.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.