Skriv ut denna sida
En man sköts på en fastighet i Kvarnbolund. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) En man sköts på en fastighet i Kvarnbolund. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Man skjuten vid Kvarnbolund

2020-01-07 - 18:20

En man i 45-årsåldern blev på tisdagseftermiddagen skjuten på en fastighet i Kvarnbolund, gärningsmannen flydde sedan i en bil från platsen.

 

Larmcentralen fick vid 16:35 in samtal om att en man blivit skjuten i Kvarnbolund i närheten av Stenhagen. Flera polispatruller sattes in i arbetet med händelsen, gärningsmannen som flydde från platsen i en bil har inte påträffats.

 

Den skjutne, en man i 45-årsåldern kunde trots skadan stå och gå och var talbar när han fördes med ambulans till Akademiska sjukhuset. I inledningsskedet arbetar polisen med spårsäkring och en teknisk undersökning.

 

I samband med händelsen skulle en patrull stanna en bil på riksväg 55 med anledning av deras beteende i trafiken. Två personer som färdades i bilen sprayades med pepparspray i ansiktet, de är dock inte misstänkta för skjutningen, enligt polisens hemsida.

 

Händelsen rubriceras som mordförsök, ingen person var vid 18-tiden gripen för skjutningen.

 

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.

En död person har anträffats strax norr om Uppsala, fyndet utreds initialt som mord.

En tonåring rånades på sina kläder och misshandlades av två män på Johannesbäcksgatan under torsdagskvällen.

I samband med en kontroll av några ungdomar på Rapsgatan i Uppsala utsattes en polisbil för skadegörelse.

Vid lunchtid på onsdagen tappade en boende på Västbergavägen i Vittinge kontrollen över en risbrand, ett rådigt ingripande från grannar kunde dock få elden under kontroll och därmed stoppa vidare spridning.

En bilförare i 35-årsåldern är misstänkt för rattonykterhet efter en singelolycka strax utanför Järlåsa på måndagkvällen.

Tre kroppar hittades i en brinnande bil i närheten av Skogsvallens IP i Storvreta under torsdagskvällen, det var under släckningsarbetet som räddningstjänsten upptäckte de tre kropparna.