Skriv ut denna sida
En man sköts på en fastighet i Kvarnbolund. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) En man sköts på en fastighet i Kvarnbolund. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Man skjuten vid Kvarnbolund

2020-01-07 - 18:20

En man i 45-årsåldern blev på tisdagseftermiddagen skjuten på en fastighet i Kvarnbolund, gärningsmannen flydde sedan i en bil från platsen.

 

Larmcentralen fick vid 16:35 in samtal om att en man blivit skjuten i Kvarnbolund i närheten av Stenhagen. Flera polispatruller sattes in i arbetet med händelsen, gärningsmannen som flydde från platsen i en bil har inte påträffats.

 

Den skjutne, en man i 45-årsåldern kunde trots skadan stå och gå och var talbar när han fördes med ambulans till Akademiska sjukhuset. I inledningsskedet arbetar polisen med spårsäkring och en teknisk undersökning.

 

I samband med händelsen skulle en patrull stanna en bil på riksväg 55 med anledning av deras beteende i trafiken. Två personer som färdades i bilen sprayades med pepparspray i ansiktet, de är dock inte misstänkta för skjutningen, enligt polisens hemsida.

 

Händelsen rubriceras som mordförsök, ingen person var vid 18-tiden gripen för skjutningen.

 

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man i 25-årsåldern vägrade att stanna för en polispatrull i Boländerna på tisdagskvällen, men efter ett kortare förföljande tappar föraren kontrollen av fordonet och kunde gripas.

Två bilar har kolliderat på E4 i norrgående riktning på tisdagsmorgonen, enligt initiala uppgifter skall båda bilarna ha haft sommardäck.

Två skadade personer anträffades på torsdageftermiddagen utomhus på två olika platser, efter utredning har tre personer gripits, bland annat de skadade männen som är misstänkta för mordförsök.

Polis larmades till en adress i Kvarngärdet vid 19:25 på torsdagskvällen sedan en person påträffats med stickskador.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.