Skriv ut denna sida
En man påträffade allvarligt skadad i ett trapphus i Gottsunda. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) En man påträffade allvarligt skadad i ett trapphus i Gottsunda. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Man knivhuggen i magen i Gottsunda

2019-12-16 - 04:21

Polis och ambulans kallades till ett trapphus i Gottsunda vid 02:22 natten mot måndagen, på plats anträffar man en man som blivit knivhuggen i magen.

 

En man i 30-årsåldern anträffas allvarligt skadad i ett trapphus i Gottsunda strax före 02:30. Mannen ska ha blivit knivhuggen i en lägenhet men anträffades i trapphuset, tillkallad ambulans förde mannen till Akademiska sjukhuset med allvarliga men inte livshotande skador uppger Polisen i Uppsala län.

 

Brottet rubriceras som mordförsök, polisen uppger att man har säkrat spår och hållit förhör men ingen var vid 04-tiden gripen för brottet.

 

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man i 25-årsåldern vägrade att stanna för en polispatrull i Boländerna på tisdagskvällen, men efter ett kortare förföljande tappar föraren kontrollen av fordonet och kunde gripas.

Två bilar har kolliderat på E4 i norrgående riktning på tisdagsmorgonen, enligt initiala uppgifter skall båda bilarna ha haft sommardäck.

Två skadade personer anträffades på torsdageftermiddagen utomhus på två olika platser, efter utredning har tre personer gripits, bland annat de skadade männen som är misstänkta för mordförsök.

Polis larmades till en adress i Kvarngärdet vid 19:25 på torsdagskvällen sedan en person påträffats med stickskador.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.