Skriv ut denna sida
En man påträffade allvarligt skadad i ett trapphus i Gottsunda. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) En man påträffade allvarligt skadad i ett trapphus i Gottsunda. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Man knivhuggen i magen i Gottsunda

2019-12-16 - 04:21

Polis och ambulans kallades till ett trapphus i Gottsunda vid 02:22 natten mot måndagen, på plats anträffar man en man som blivit knivhuggen i magen.

 

En man i 30-årsåldern anträffas allvarligt skadad i ett trapphus i Gottsunda strax före 02:30. Mannen ska ha blivit knivhuggen i en lägenhet men anträffades i trapphuset, tillkallad ambulans förde mannen till Akademiska sjukhuset med allvarliga men inte livshotande skador uppger Polisen i Uppsala län.

 

Brottet rubriceras som mordförsök, polisen uppger att man har säkrat spår och hållit förhör men ingen var vid 04-tiden gripen för brottet.

 

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.

En död person har anträffats strax norr om Uppsala, fyndet utreds initialt som mord.

En tonåring rånades på sina kläder och misshandlades av två män på Johannesbäcksgatan under torsdagskvällen.

I samband med en kontroll av några ungdomar på Rapsgatan i Uppsala utsattes en polisbil för skadegörelse.

Vid lunchtid på onsdagen tappade en boende på Västbergavägen i Vittinge kontrollen över en risbrand, ett rådigt ingripande från grannar kunde dock få elden under kontroll och därmed stoppa vidare spridning.

En bilförare i 35-årsåldern är misstänkt för rattonykterhet efter en singelolycka strax utanför Järlåsa på måndagkvällen.

Tre kroppar hittades i en brinnande bil i närheten av Skogsvallens IP i Storvreta under torsdagskvällen, det var under släckningsarbetet som räddningstjänsten upptäckte de tre kropparna.