Skriv ut denna sida
Två män är allvarligt skadade efter en skjutning i Stenhagen. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) Två män är allvarligt skadade efter en skjutning i Stenhagen. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Två allvarligt skadade vid skottlossning i Stenhagen

2019-12-16 - 00:50

Strax före midnatt larmade boende i Stenhagen polisen om att man hört skottlossning, när polisen kommer till platsen anträffas två svårt skadade personer.

 

Polis och ambulans larmades till Stenhagen vid 23:31 på söndagskvällen på grund av skottlossning. När de kommer till platsen anträffas två män som är skjutna och allvarligt skadade, de förs till sjukhus med ambulans.

 

Polisen är på plats med flera patruller och söker efter gärningsman och säkra spår. Polisen i Uppsala meddelar vid 00,26 att ingen gärningsman ännu är gripen. Händelsen rubriceras som mordförsök alternativt försökt till dråp.

 

05,43 Uppdatering: Enligt uppgift skall de skjutna vara två män i 25-årsåldern samt 20-årsåldern.

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.

En död person har anträffats strax norr om Uppsala, fyndet utreds initialt som mord.

En tonåring rånades på sina kläder och misshandlades av två män på Johannesbäcksgatan under torsdagskvällen.

I samband med en kontroll av några ungdomar på Rapsgatan i Uppsala utsattes en polisbil för skadegörelse.

Vid lunchtid på onsdagen tappade en boende på Västbergavägen i Vittinge kontrollen över en risbrand, ett rådigt ingripande från grannar kunde dock få elden under kontroll och därmed stoppa vidare spridning.

En bilförare i 35-årsåldern är misstänkt för rattonykterhet efter en singelolycka strax utanför Järlåsa på måndagkvällen.

Tre kroppar hittades i en brinnande bil i närheten av Skogsvallens IP i Storvreta under torsdagskvällen, det var under släckningsarbetet som räddningstjänsten upptäckte de tre kropparna.