Skriv ut denna sida
Två män är allvarligt skadade efter en skjutning i Stenhagen. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) Två män är allvarligt skadade efter en skjutning i Stenhagen. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Två allvarligt skadade vid skottlossning i Stenhagen

2019-12-16 - 00:50

Strax före midnatt larmade boende i Stenhagen polisen om att man hört skottlossning, när polisen kommer till platsen anträffas två svårt skadade personer.

 

Polis och ambulans larmades till Stenhagen vid 23:31 på söndagskvällen på grund av skottlossning. När de kommer till platsen anträffas två män som är skjutna och allvarligt skadade, de förs till sjukhus med ambulans.

 

Polisen är på plats med flera patruller och söker efter gärningsman och säkra spår. Polisen i Uppsala meddelar vid 00,26 att ingen gärningsman ännu är gripen. Händelsen rubriceras som mordförsök alternativt försökt till dråp.

 

05,43 Uppdatering: Enligt uppgift skall de skjutna vara två män i 25-årsåldern samt 20-årsåldern.

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man i 25-årsåldern vägrade att stanna för en polispatrull i Boländerna på tisdagskvällen, men efter ett kortare förföljande tappar föraren kontrollen av fordonet och kunde gripas.

Två bilar har kolliderat på E4 i norrgående riktning på tisdagsmorgonen, enligt initiala uppgifter skall båda bilarna ha haft sommardäck.

Två skadade personer anträffades på torsdageftermiddagen utomhus på två olika platser, efter utredning har tre personer gripits, bland annat de skadade männen som är misstänkta för mordförsök.

Polis larmades till en adress i Kvarngärdet vid 19:25 på torsdagskvällen sedan en person påträffats med stickskador.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.