Skriv ut denna sida
En cyklist är misstänkt för vårdslöhet i trafik efter en olycka. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) En cyklist är misstänkt för vårdslöhet i trafik efter en olycka. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Cyklist misstänkt för vårdslöshet i trafik efter olycka

2019-11-15 - 02:12

En cyklist som blev påkörd av en bil i centrala Uppsala skadade sig lindrigt men behövde inte ambulans. Cyklisten anses ha orsakat olyckan och är nu misstänkt för brott.

 

Det var vid 16-tiden på torsdagseftermiddagen som en cyklist blev påkörd av en bil i korsningen mellan Väktargatan och Råbyvägen. Cyklisten, en kvinna i 25-årsåldern hade ont men behövde inte ambulans.

 

Cyklisten bedöms vara den som förorsakat olyckan genom vårdslöshet i trafik. Polisen upprättade en anmälan om vårdslöshet i trafik på cykel.

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.

En död person har anträffats strax norr om Uppsala, fyndet utreds initialt som mord.

En tonåring rånades på sina kläder och misshandlades av två män på Johannesbäcksgatan under torsdagskvällen.

I samband med en kontroll av några ungdomar på Rapsgatan i Uppsala utsattes en polisbil för skadegörelse.

Vid lunchtid på onsdagen tappade en boende på Västbergavägen i Vittinge kontrollen över en risbrand, ett rådigt ingripande från grannar kunde dock få elden under kontroll och därmed stoppa vidare spridning.

En bilförare i 35-årsåldern är misstänkt för rattonykterhet efter en singelolycka strax utanför Järlåsa på måndagkvällen.

Tre kroppar hittades i en brinnande bil i närheten av Skogsvallens IP i Storvreta under torsdagskvällen, det var under släckningsarbetet som räddningstjänsten upptäckte de tre kropparna.