Skriv ut denna sida
En man i 60-årsåldern greps efter ett kortare förföljande av polis. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) En man i 60-årsåldern greps efter ett kortare förföljande av polis. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

60-åring greps för grovt rattfylleri

2019-11-15 - 01:56

En man i 60-årsåldern greps på länsväg 282 i höjd med Danmark efter kortare förföljande av polis. Vid kontroll visade det sig att mannen blåste positivt i alkoholkontrollen.

 

Det var vid 14-tiden på torsdagseftermiddagen som polisen påträffade en avställd bil som framfördes på länsväg 282. När polispatrullen försökte stoppa bilen för kontroll försökte föraren köra ifrån polisen.

 

Efter ett kortare förföljande stannade bilföraren, den man i 60-årsåldern som framförde bilen blåste sedan positivt i alkoholkontrollen. Mannen är misstänkt för grovt rattfylleri, grov olovlig körning och för att inte stanna på polismans tecken.

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.

En död person har anträffats strax norr om Uppsala, fyndet utreds initialt som mord.

En tonåring rånades på sina kläder och misshandlades av två män på Johannesbäcksgatan under torsdagskvällen.

I samband med en kontroll av några ungdomar på Rapsgatan i Uppsala utsattes en polisbil för skadegörelse.

Vid lunchtid på onsdagen tappade en boende på Västbergavägen i Vittinge kontrollen över en risbrand, ett rådigt ingripande från grannar kunde dock få elden under kontroll och därmed stoppa vidare spridning.