Skriv ut denna sida
En man som stämt träff med en annan man rånades på sina mobiler. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) En man som stämt träff med en annan man rånades på sina mobiler. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Stämde träff med rånare - bestals på två mobiler

2018-12-11 - 00:28

En man som skulle sälja två mobiler stämde träff med en köpare, men istället för en affär rånades mannen på mobilerna under knivhot.

 

Det var strax före 22 på måndagskvällen som polisen fick in en anmälan om ett personrån på Vaksalagatan i Uppsala. En man som annonserade två mobiler till försäljning på Blocket hade stämt träff med en köpare.

 

När mötet skedde började köparen uppträda aggresivt och knivhotade säljaren, han försvann sedan med de två telefonerna, uppger polisen i Uppsala län.

 

Flera patruller var inblandade i sökarbetet efter gärningsmännen, en anmälan är upprättad och polisen har bland annat utfört förhör. Ingen misstänkt gärningsman fanns ännu strax efter midnatt till tisdagen.

 

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Två skadade personer anträffades på torsdageftermiddagen utomhus på två olika platser, efter utredning har tre personer gripits, bland annat de skadade männen som är misstänkta för mordförsök.

Polis larmades till en adress i Kvarngärdet vid 19:25 på torsdagskvällen sedan en person påträffats med stickskador.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.

En död person har anträffats strax norr om Uppsala, fyndet utreds initialt som mord.

En tonåring rånades på sina kläder och misshandlades av två män på Johannesbäcksgatan under torsdagskvällen.