Skriv ut denna sida
Två personer har förts till sjukhus efter skottlossning i Gränby. (Foto: Peter bohlin, arkivbild) Två personer har förts till sjukhus efter skottlossning i Gränby. (Foto: Peter bohlin, arkivbild)

Flera skadade i skottlossning i Gränby

2018-11-02 - 21:41

Flera personer ringde vid 21:38 till Polisen sedan man hört skottlossning på Levertinsgatan i Uppsala, när polis och ambulans kom till platsen ska man ha hittat två skadade personer som fördes till sjukhus.

 

Enligt polisen i Uppsala län tog man emot flera samtal vid 21:38 från Gränbyområdet där vittnen uppgav att det skjuts. En halvtimme senare finns flera patruller på plats samt flera ambulanser och tar bland annat hand om två skadade personer som förs till sjukhus med ambulans.

 

Flera medier rapporterar om att det skall ha förekommit bråk i området mellan flera personer.

- Två personer är skadade och förda från platsen med ambulans. Skadeläget på dessa två kan jag inte gå in på, säger polisen presstalepserson Pelle Nellberg till Aftonbladet.

 

Enligt uppgifter är det många polisbilar som arbetar i området där även ett stort område skall vara avspärrat och polishundar spårar efter gärningsmän. Ingen har vid 22:45 ännu gripits för skjutningen.

 

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.

En död person har anträffats strax norr om Uppsala, fyndet utreds initialt som mord.

En tonåring rånades på sina kläder och misshandlades av två män på Johannesbäcksgatan under torsdagskvällen.

I samband med en kontroll av några ungdomar på Rapsgatan i Uppsala utsattes en polisbil för skadegörelse.

Vid lunchtid på onsdagen tappade en boende på Västbergavägen i Vittinge kontrollen över en risbrand, ett rådigt ingripande från grannar kunde dock få elden under kontroll och därmed stoppa vidare spridning.

En bilförare i 35-årsåldern är misstänkt för rattonykterhet efter en singelolycka strax utanför Järlåsa på måndagkvällen.

Tre kroppar hittades i en brinnande bil i närheten av Skogsvallens IP i Storvreta under torsdagskvällen, det var under släckningsarbetet som räddningstjänsten upptäckte de tre kropparna.