Skriv ut denna sida
En pojke född 2006 blev påkörd av en buss i Gamla Uppsala. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) En pojke född 2006 blev påkörd av en buss i Gamla Uppsala. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Pojke allvarlig skadad i bussolycka

2017-03-02 - 20:33

En pojke född 2006 blev påkörd av en buss på Vattholmavägen på torsdagskvällen, enligt uppgifter ska pojken ha förts till Akademiska sjukhuset med allvarliga skador.

 

Det var vid 16:34 som polis och räddningstjänst i Uppsala fick larm om en påkörningsolycka på Vattholmavägen i korsningen med Regins väg i Gamla Uppsala.

 

Pojken ska ha förts med ambulans till Akademiska sjukhuset med allvarliga skador enligt uppgifter från Polisen i Uppsala län. Det är under torsdagskvällen oklart hur pojkens tillstånd är, insatser för att ta hand om vittnen och anhöriga.

 

Platsen var delvis avstängd under räddningsarbetet, en timme senare, vid 17:30 var trafiken åter öppen i båda riktningarna.

 

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man i 25-årsåldern vägrade att stanna för en polispatrull i Boländerna på tisdagskvällen, men efter ett kortare förföljande tappar föraren kontrollen av fordonet och kunde gripas.

Två bilar har kolliderat på E4 i norrgående riktning på tisdagsmorgonen, enligt initiala uppgifter skall båda bilarna ha haft sommardäck.

Två skadade personer anträffades på torsdageftermiddagen utomhus på två olika platser, efter utredning har tre personer gripits, bland annat de skadade männen som är misstänkta för mordförsök.

Polis larmades till en adress i Kvarngärdet vid 19:25 på torsdagskvällen sedan en person påträffats med stickskador.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.