Skriv ut denna sida
Räddningstjänsten larmades till flera bilbränder i Gottsunda. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) Räddningstjänsten larmades till flera bilbränder i Gottsunda. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Flera bilbränder i Gottsunda

2016-09-19 - 02:09

Flera larm om bilbränder i Gottsunda kom till polisen vid 22-tiden på söndagkvällen, några var falska men på ett par platser brann det och maskerade män ska ha setts i anslutning till området.

 

Det var vid 22-tiden som de första larmen kom till polisen och räddningstjänsten. På August Södermans väg brann en bil och två bredvid ska ha blivit skadade enligt polisen i Uppsala län.

 

En bil brann även på Rangströms väg och polisen uppger att allmänheten har observerat maskerade män i området i samband med bränderna. Enligt vad Uppsalanyheter erfar ska det ha brunnit i två bilar och ytterligare två har skadats i samband med detta.

 

I ett tidigare skede fick man in larm om ytterligare bränder, men dessa visade sig vara falsklarm. Inga gärningsmän har gripits misstänkta för bränderna.

 

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man i 25-årsåldern vägrade att stanna för en polispatrull i Boländerna på tisdagskvällen, men efter ett kortare förföljande tappar föraren kontrollen av fordonet och kunde gripas.

Två bilar har kolliderat på E4 i norrgående riktning på tisdagsmorgonen, enligt initiala uppgifter skall båda bilarna ha haft sommardäck.

Två skadade personer anträffades på torsdageftermiddagen utomhus på två olika platser, efter utredning har tre personer gripits, bland annat de skadade männen som är misstänkta för mordförsök.

Polis larmades till en adress i Kvarngärdet vid 19:25 på torsdagskvällen sedan en person påträffats med stickskador.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.