Skriv ut denna sida
Känd Uppsalarappare greps av polis för drograttfylleri. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) Känd Uppsalarappare greps av polis för drograttfylleri. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Känd Uppsalarappare gripen för drograttfylla och narkotikainnehav

2016-09-10 - 04:34

Flera medier kunde under torsdagen rapportera om en Uppsalaartist som gripits misstänkt för drograttfylleri, nu står det klart att det handlar om en känd rappartist i 30-årsåldern som nu är misstänkt för flera brott.

 

Det var på torsdagseftermiddagen som polisen fattade misstankar mot artisten som framförde en bil, man försökte få stopp på honom då mannen var känd av polisen och av någon anledning inte ska framföra ett fordon. Enligt uppgifter från polisen var det ingen rutinkontroll och i samband med kontroll av mannen fattades misstankar om att han var drogpåverkad.

 

Mannen som medverkat i ett känt TV-program är enligt uppgifter från Polisområdeschef Jale Poljarevic till SVT en av många individer som man känner igen i narkotikasammanhang och som man följer.

 

Mannen greps och togs med till polisstationen för provtagning, i samband med gripandet hittade man även Cannabis, artisten är nu misstänkt för grov olovlig körning, rattfylleri och brott mot narkotikastrafflagen.

 

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man i 25-årsåldern vägrade att stanna för en polispatrull i Boländerna på tisdagskvällen, men efter ett kortare förföljande tappar föraren kontrollen av fordonet och kunde gripas.

Två bilar har kolliderat på E4 i norrgående riktning på tisdagsmorgonen, enligt initiala uppgifter skall båda bilarna ha haft sommardäck.

Två skadade personer anträffades på torsdageftermiddagen utomhus på två olika platser, efter utredning har tre personer gripits, bland annat de skadade männen som är misstänkta för mordförsök.

Polis larmades till en adress i Kvarngärdet vid 19:25 på torsdagskvällen sedan en person påträffats med stickskador.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.