Skriv ut denna sida
Polisen grep en 21-årig man misstänkt för mordförsök. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) Polisen grep en 21-årig man misstänkt för mordförsök. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Man knivhuggen i ryggen i Kvarngärdet

2015-10-13 - 01:58

En 27-årig man som knivhuggits i ryggen i stadsdelen Kvarngärdet har förts till Akademiska sjukhuset med ambulans, en yngre man har gripits.

 

Det var under måndagkvällen som en man knivhöggs i ryggen i samband med ett bråk. Det var i närheten av hamburgerrestaurangen Max i Kvarngärdet som bråket ska ha skett.

 

En yngre man greps inne på hamburgerrestaurangen för dådet, mannen som är 21 år är misstänkt för mordförsök och har förts till polishuset för förhör.

 

Den knivhuggna mannen har enligt uppgift fått en lunga punkterad och förlorat en del blod, det är oklart om skadorna är livshotande.

 

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man i 25-årsåldern vägrade att stanna för en polispatrull i Boländerna på tisdagskvällen, men efter ett kortare förföljande tappar föraren kontrollen av fordonet och kunde gripas.

Två bilar har kolliderat på E4 i norrgående riktning på tisdagsmorgonen, enligt initiala uppgifter skall båda bilarna ha haft sommardäck.

Två skadade personer anträffades på torsdageftermiddagen utomhus på två olika platser, efter utredning har tre personer gripits, bland annat de skadade männen som är misstänkta för mordförsök.

Polis larmades till en adress i Kvarngärdet vid 19:25 på torsdagskvällen sedan en person påträffats med stickskador.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.