Skriv ut denna sida
Polisen utreder skottlossningen som mordförsök. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) Polisen utreder skottlossningen som mordförsök. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Skottlossning på Gym i Ekeby

2015-09-28 - 23:37

På måndagkvällen vid 22-tiden kallades polis till Friskis & Svettis i Ekeby bruk. En person ska ha skjutit med ett vapen inne på gymmet.

 

Skottlossningen skedde vid 22-tiden men ingen ska enligt uppgifter ha blivit skadad vid skjutningen. Olika uppgifter kring vad som hänt har lämnats av vittnen och polisen uppger att man behöver utreda ytterligare innan man kan lämna mer information.

 

För tillfället har polisen valt att inleda en förundersökning om mordförsök. Det finns ingen misstänkt eller gripen för skottlossningen.

 

Uppdaterad 04:12


Vid en platsundersökning under natten meddelar polisen i Uppsala län att skott har avlossats både utanför lokalen och inomhus i anslutning till entrén. Inget vittne har sett något av händelsen, man har bara hört skott avlossats.

 Fortfarande vis 01:21 fanns ingen gripen för brottet.

 

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.

En död person har anträffats strax norr om Uppsala, fyndet utreds initialt som mord.

En tonåring rånades på sina kläder och misshandlades av två män på Johannesbäcksgatan under torsdagskvällen.

I samband med en kontroll av några ungdomar på Rapsgatan i Uppsala utsattes en polisbil för skadegörelse.

Vid lunchtid på onsdagen tappade en boende på Västbergavägen i Vittinge kontrollen över en risbrand, ett rådigt ingripande från grannar kunde dock få elden under kontroll och därmed stoppa vidare spridning.

En bilförare i 35-årsåldern är misstänkt för rattonykterhet efter en singelolycka strax utanför Järlåsa på måndagkvällen.

Tre kroppar hittades i en brinnande bil i närheten av Skogsvallens IP i Storvreta under torsdagskvällen, det var under släckningsarbetet som räddningstjänsten upptäckte de tre kropparna.