Skriv ut denna sida
Polisen utreder skottlossningen som mordförsök. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) Polisen utreder skottlossningen som mordförsök. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Skottlossning på Gym i Ekeby

2015-09-28 - 23:37

På måndagkvällen vid 22-tiden kallades polis till Friskis & Svettis i Ekeby bruk. En person ska ha skjutit med ett vapen inne på gymmet.

 

Skottlossningen skedde vid 22-tiden men ingen ska enligt uppgifter ha blivit skadad vid skjutningen. Olika uppgifter kring vad som hänt har lämnats av vittnen och polisen uppger att man behöver utreda ytterligare innan man kan lämna mer information.

 

För tillfället har polisen valt att inleda en förundersökning om mordförsök. Det finns ingen misstänkt eller gripen för skottlossningen.

 

Uppdaterad 04:12


Vid en platsundersökning under natten meddelar polisen i Uppsala län att skott har avlossats både utanför lokalen och inomhus i anslutning till entrén. Inget vittne har sett något av händelsen, man har bara hört skott avlossats.

 Fortfarande vis 01:21 fanns ingen gripen för brottet.

 

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En cyklist som blev påkörd av en bil i centrala Uppsala skadade sig lindrigt men behövde inte tillkallad ambulans. Cyklisten anses ha orsakat olyckan och är nu misstänkt för brott.

En man i 60-årsåldern greps på länsväg 282 i höjd med Danmark efter kortare förföljande av polis. Vid kontroll visade det sig att mannen blåste positivt i alkoholkontrollen.

Antalet cykelstölder i Uppsala län ökar lavinartat, under tredje kvartalet i år har anmälda cykelstölder ökat med hela 440 anmälningar.

En garagelänga på Lagerlöfsgatan brinner för fullt, brandkåren bekämpar elden men uppgav vid 00:30 att man inte hade elden under kontroll.

En man har förts till sjukhus med ambulans sedan han blivit knivskuren på Dragarbrunnsgatan i centrala Uppsala, polisen har inlett en utredning om mordförsök.

Polispatrull kallades av ambulanspersonal som hade en aggresiv patient i bilen, när polis skulle ingripa blev denne biten i handen.

Polisen larmades till stadsdelen Stenhagen strax före midnatt mot onsdagen efter en skottlossning, drygt en halvtimme senare larmades man även till en skottlosning som skall ha skett i Kvarngärdet.

Vid 20-tiden hördes en kraftig detonation i Gränbyområdet, enligt uppgifter ska ett vittne på plats ha sett tre unga grabbar som snabbt lämnat platsen där detonationen kom från.

Klockan 23:00 fick Polisen i Uppsala län flera larm om skottlossning i stadsdelen Slavsta, när polisen kom till platsen anträffades en svårt skottskadad man.

En man som skulle sälja två mobiler stämde träff med en köpare, men istället för en affär rånades mannen på mobilerna under knivhot.