Skriv ut denna sida
En person anhölls efter misstanke om rattonykterhet och olovlig körning. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) En person anhölls efter misstanke om rattonykterhet och olovlig körning. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Utländsk rattfyllerist anhölls efter olycka

2015-05-21 - 04:38

En 27-årig man som körde in med sin personbil i en annan bil på Vaksalagatan på onsdagskvällen anhölls efter misstanke om att mannen kört alkoholpåverkad.

 

Det var vid 22-tiden på onsdagskvällen som en bil blev påkörd bakifrån vid ett trafikljus på Vaksalagatan. När polis kom till platsen kände man att det luktade alkohol om mannen som kört på den andra bilen.

 

Den 27-årige mannen togs till polisstationen för provtagning och förhör. Han anhölls senare eftersom han saknar hemvist i Sverige och är dessutom misstänkt för olovlig körning och påkörningen. Ingen skadades vid olyckan uppger polisen i Uppsala län.

 

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.

En död person har anträffats strax norr om Uppsala, fyndet utreds initialt som mord.

En tonåring rånades på sina kläder och misshandlades av två män på Johannesbäcksgatan under torsdagskvällen.

I samband med en kontroll av några ungdomar på Rapsgatan i Uppsala utsattes en polisbil för skadegörelse.

Vid lunchtid på onsdagen tappade en boende på Västbergavägen i Vittinge kontrollen över en risbrand, ett rådigt ingripande från grannar kunde dock få elden under kontroll och därmed stoppa vidare spridning.