Skriv ut denna sida
Polisen vill ha in tips om kvinnan i Storvreta. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) Polisen vill ha in tips om kvinnan i Storvreta. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Kvinna försöker locka med sig pojkar

2014-12-19 - 02:08

En kvinna som enligt polisen beskrivs som 50-60 år med mörkt hår har vid ett par tillfällen försökt att locka med sig pojkar i Storvreta.

 

Det första kända tillfället inträffade den 7 november vid 16-tiden på Ärentunaskolan, kvinnan erbjöd en 10-årig pojke godis och skjuts. Pojken tackade dock nej till skjuts varpå kvinnan lämnade pojken ifred.

 

Det andra kända tillfället inträffade en månad senare, den 8 december klockan 07,45 vid en viadukt som går under järnvägen vid Storvreta centrum. Den här gången försökte kvinnan dra med sig pojken och lockade honom med godis. Pojken slet sig loss och sprang från platsen.

 

Enligt polisen kan även ett tredje fall vara aktuellt, man har fått kännedom om en händelse från den 17 december vid 14-tiden. En pojke ska då ha blivit kontaktad av en kvinna i korsningen Rastvägen och Kilgärdesvägen. Någon polisanmälan från denna händelse har man inte fått in, man är dock mycket angelägen om att få in en anmälan.

 

Nu går polisen i Uppsala ut via sina sociala medier om att man är mycket angelägen om att få in tips och information gällande händelserna i Storvreta.

 

Har du några tips, eller har du gjort iakttagelser kontakta polisen på tel nr 114 14 eller via mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man i 25-årsåldern vägrade att stanna för en polispatrull i Boländerna på tisdagskvällen, men efter ett kortare förföljande tappar föraren kontrollen av fordonet och kunde gripas.

Två bilar har kolliderat på E4 i norrgående riktning på tisdagsmorgonen, enligt initiala uppgifter skall båda bilarna ha haft sommardäck.

Två skadade personer anträffades på torsdageftermiddagen utomhus på två olika platser, efter utredning har tre personer gripits, bland annat de skadade männen som är misstänkta för mordförsök.

Polis larmades till en adress i Kvarngärdet vid 19:25 på torsdagskvällen sedan en person påträffats med stickskador.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.