Skriv ut denna sida
15-åring greps i "lånad" bil. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) 15-åring greps i "lånad" bil. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

15-åring greps för olovlig körning och narkotikabrott

2014-11-20 - 08:45

En 15-årig person stoppades vid Kungsängen körandes i en bil, föraren visade tecken på narkotikapåverkan och togs in till polisstationen för provtagning.

 

En polispatrull som stoppade och kontrollerade en bil på länsväg 255 i höjd med Kungsängen natten mot torsdagen fann en 15-årig person vid ratten. Med i bilen befann sig även en jämnårig passagerare, föraren misstänktes vara påverkad av narkotika och togs in på stationen för provtagning.

 

Den jämnårige passageraren kördes hem till sina föräldrar som även var ägare till bilen. Föraren misstänks för Olovlig körning samt narkotikabrott.

 

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man i 25-årsåldern vägrade att stanna för en polispatrull i Boländerna på tisdagskvällen, men efter ett kortare förföljande tappar föraren kontrollen av fordonet och kunde gripas.

Två bilar har kolliderat på E4 i norrgående riktning på tisdagsmorgonen, enligt initiala uppgifter skall båda bilarna ha haft sommardäck.

Två skadade personer anträffades på torsdageftermiddagen utomhus på två olika platser, efter utredning har tre personer gripits, bland annat de skadade männen som är misstänkta för mordförsök.

Polis larmades till en adress i Kvarngärdet vid 19:25 på torsdagskvällen sedan en person påträffats med stickskador.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.