Skriv ut denna sida
En person skadades när en personbil körde in i en grävmaskin. (Foto: Peter Bohlin, arkiv) En person skadades när en personbil körde in i en grävmaskin. (Foto: Peter Bohlin, arkiv)

Körde in i grävmaskin, en skadad

2014-11-17 - 03:50

Föraren av en personbil fördes till sjukhus med bröstsmärtor sedan denne kört in i en långsamtgående grävmaskin.

 

Det var vid 18-tiden på söndagen som en trafikolycka skedde mellan en personbil och en grävmaskin. Olyckan skedde på riskväg 72 mellan Vittinge och Morgongåva. Föraren av personbilen klagade över bröstsmärtor och fördes med ambulans till sjukhus.

 

Personbilen körde in i grävmaskinen som färdades långsamt i samma riktning som personbilen. Vägen spärrades av i båda färdriktningarna under bärgningsarbetet uppger polisen i Uppsala län.

 

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man i 25-årsåldern vägrade att stanna för en polispatrull i Boländerna på tisdagskvällen, men efter ett kortare förföljande tappar föraren kontrollen av fordonet och kunde gripas.

Två bilar har kolliderat på E4 i norrgående riktning på tisdagsmorgonen, enligt initiala uppgifter skall båda bilarna ha haft sommardäck.

Två skadade personer anträffades på torsdageftermiddagen utomhus på två olika platser, efter utredning har tre personer gripits, bland annat de skadade männen som är misstänkta för mordförsök.

Polis larmades till en adress i Kvarngärdet vid 19:25 på torsdagskvällen sedan en person påträffats med stickskador.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.