Skriv ut denna sida
En person greps för övergrepp i rättssak. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) En person greps för övergrepp i rättssak. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Hämnades för vittnesmål, slog flaska i huvudet på en person

2014-11-10 - 00:01

Ett vittnesmål i en rättegång skall ha varit orsaken till att en person slagit en flaska i huvudet på en annan person på en krog.

 

En person som vittnade i en rättegång för fyra år sedan misshandlades på söndagsmorgonen på en krog i Uppsala. Misshandeln ägde rum på en krog i Uppsala och den misshandlade personen fördes till Akademiska sjukhuset för omplåstring.

 

Gärningsmannen greps och är misstänkt för övergrepp i rättssak då den misshandlade mannen vittnade i en rättegång för fyra år sedan.

 

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man i 25-årsåldern vägrade att stanna för en polispatrull i Boländerna på tisdagskvällen, men efter ett kortare förföljande tappar föraren kontrollen av fordonet och kunde gripas.

Två bilar har kolliderat på E4 i norrgående riktning på tisdagsmorgonen, enligt initiala uppgifter skall båda bilarna ha haft sommardäck.

Två skadade personer anträffades på torsdageftermiddagen utomhus på två olika platser, efter utredning har tre personer gripits, bland annat de skadade männen som är misstänkta för mordförsök.

Polis larmades till en adress i Kvarngärdet vid 19:25 på torsdagskvällen sedan en person påträffats med stickskador.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.