Skriv ut denna sida
Polis grep två män på en snabbmatsrestaurang. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) Polis grep två män på en snabbmatsrestaurang. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Hotade personal med pistol

2014-11-04 - 10:06

Tidigt på tisdagsmorgonen larmades polis till en snabbmatsrestaurang i Salabacke, en person född 1991 som hotat personal med en pistol greps.

 

Personal på en snabbmatsrestaurang tryckte på överfallslarmet vid 4-tiden i morse sedan man blivit hotade av en man med pistol. Flera polispatruller var snabbt på plats och kunde gripa mannen som är född 1991.

 

Mannen misstänks för misshandel, olaga hot och brott mot vapenlagen. Pistolen som han hotat personalen med visade sig vara en kolsyrepistol.

 

En annan man greps vid samma tillfälle. Mannen född 1994 hade uppträtt hotfullt, han omhändertogs enligt LOB för berusning och fördes till polishuset för tillnyktring.

 

Enligt uppgift ska ingen person ha kommit till fysisk skada i samband med pistolhotet eller gripandet.

 

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man i 25-årsåldern vägrade att stanna för en polispatrull i Boländerna på tisdagskvällen, men efter ett kortare förföljande tappar föraren kontrollen av fordonet och kunde gripas.

Två bilar har kolliderat på E4 i norrgående riktning på tisdagsmorgonen, enligt initiala uppgifter skall båda bilarna ha haft sommardäck.

Två skadade personer anträffades på torsdageftermiddagen utomhus på två olika platser, efter utredning har tre personer gripits, bland annat de skadade männen som är misstänkta för mordförsök.

Polis larmades till en adress i Kvarngärdet vid 19:25 på torsdagskvällen sedan en person påträffats med stickskador.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.