Skriv ut denna sida
Polisen letade efter två rånare i Gottsunda. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) Polisen letade efter två rånare i Gottsunda. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Knivrån i Gottsunda och åttaårig pojke bestulen

2014-11-02 - 12:20

En 24-årig man rånades och hotades med kniv i Gottsunda natten mot söndagen och en åttaårig pojke blev bestulen och misshandlad på lördagen.

 

Vid 19-tiden blev en åttaårig pojke och hans kamrat bestulna på Valthornsvägen i Gottsunda. Enligt Uppsalapolisen skall några tolvåriga pojkar ha tagit åttaåringens godis och avslutat stölden med att slå åttaåringen i magen innan de försvann från platsen.

 

Vid 23-tiden blev en 24-årig man rånad av två personer i närheten av Gottsunda centrum. Gärningsmänen tilltvingade sig genom hot med en kniv offrets mobiltelefon samt dator, jacka och ryggsäck. Ingen misstänkt har ännu gripits för brottet.

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man i 25-årsåldern vägrade att stanna för en polispatrull i Boländerna på tisdagskvällen, men efter ett kortare förföljande tappar föraren kontrollen av fordonet och kunde gripas.

Två bilar har kolliderat på E4 i norrgående riktning på tisdagsmorgonen, enligt initiala uppgifter skall båda bilarna ha haft sommardäck.

Två skadade personer anträffades på torsdageftermiddagen utomhus på två olika platser, efter utredning har tre personer gripits, bland annat de skadade männen som är misstänkta för mordförsök.

Polis larmades till en adress i Kvarngärdet vid 19:25 på torsdagskvällen sedan en person påträffats med stickskador.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.