Skriv ut denna sida
Fyra bilbränder släcktes av räddnngstjänsten på två timmar. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) Fyra bilbränder släcktes av räddnngstjänsten på två timmar. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Nya bilbränder i Gottsunda

2014-09-07 - 03:58

I fredags rapporterade vi om bilbränder i Gottsunda, i går brann en bil i Flogsta och nu i natt har totalt fyra bilar satts i brand, polisen har ännu ingen gripen.

 

På lördagseftermiddagen hade en bil satts i brand i Flogsta, det var vid 16,30 tiden som larmet kom till räddningstjänsten som fick rycka ut och släcka.

 

Natten till söndagen har räddningstjänsten även fått larm om nya bilbränder i Gottsunda. Inom loppet av två timmar brann totalt fyra bilar uppger UNT.se

 

Första branden ska ha startat vid 00,30-tiden på Vackra Birgers väg och inom loppet av två timmar har det även brunnit i bilar parkerade på Peterson Bergers väg och August Södermans väg. Ingen misstänkt gärningsman finns i nuläget.

 

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man i 25-årsåldern vägrade att stanna för en polispatrull i Boländerna på tisdagskvällen, men efter ett kortare förföljande tappar föraren kontrollen av fordonet och kunde gripas.

Två bilar har kolliderat på E4 i norrgående riktning på tisdagsmorgonen, enligt initiala uppgifter skall båda bilarna ha haft sommardäck.

Två skadade personer anträffades på torsdageftermiddagen utomhus på två olika platser, efter utredning har tre personer gripits, bland annat de skadade männen som är misstänkta för mordförsök.

Polis larmades till en adress i Kvarngärdet vid 19:25 på torsdagskvällen sedan en person påträffats med stickskador.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.