Skriv ut denna sida
Bil brann i Gottsunda för andra natten i rad. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) Bil brann i Gottsunda för andra natten i rad. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Ny bilbrand i Gottsunda

2014-07-29 - 10:14

Natten mot tisdagen brann det återigen i en bil i Gottsunda, natten innan brann det i lastbil samma område.

 

En bil som av okänd anledning börjat brinna på Jenny Linds väg natten mot tisdagen blev totalförstörd. Ytterligare två bilar skadades i samband med branden som polisen misstänker är anlagd.

 

Även natten mot måndagen larmades räddningstjänsten till Gottsunda, en lastbil brann på Stenhammars väg. Risken för att en intilliggande kiosk skulle ta eld fanns, räddningstjänsten lyckades dock släcka utan ytterligare spridning.

 

Polisen misstänker att båda bränderna är anlagda och anmälningar om skadegörelse genom brand har upprättats.

 

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man i 25-årsåldern vägrade att stanna för en polispatrull i Boländerna på tisdagskvällen, men efter ett kortare förföljande tappar föraren kontrollen av fordonet och kunde gripas.

Två bilar har kolliderat på E4 i norrgående riktning på tisdagsmorgonen, enligt initiala uppgifter skall båda bilarna ha haft sommardäck.

Två skadade personer anträffades på torsdageftermiddagen utomhus på två olika platser, efter utredning har tre personer gripits, bland annat de skadade männen som är misstänkta för mordförsök.

Polis larmades till en adress i Kvarngärdet vid 19:25 på torsdagskvällen sedan en person påträffats med stickskador.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.