Skriv ut denna sida
Fyra bilar totalförstörda i brand. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) Fyra bilar totalförstörda i brand. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Fyra bilar totalförstörda i brand

2014-06-11 - 03:13

Totalt fyra bilar har totaltförstörts i en brand natten mot onsdagen på Blomdahls väg i Gottsunda. Under dagen kallades man också till en brand i ett flerfamiljshus i samma stadsdel.

 

Det var en bil som stod parkerad inne i ett garage på Blomdahls väg som av okänd anledning började brinna. I samband med detta har ytterligare tre bilar blivit förstörda och ett okänt antal har fått skador.

 

Polisen har upprättat en anmälan om mordbrand men har ingen misstänkt gripen i nuläget.

 

Tidigare under tisdagen, vid lunchtid kallades även polis och räddningstjänst till en brand i ett flerfamiljshus på Linrepevägen i Valsätra, när man kom till platsen var trappuppgången rökfylld. Branden misstänks vara anlagd, de två bränderna har inget samband med varandra.

 

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man i 25-årsåldern vägrade att stanna för en polispatrull i Boländerna på tisdagskvällen, men efter ett kortare förföljande tappar föraren kontrollen av fordonet och kunde gripas.

Två bilar har kolliderat på E4 i norrgående riktning på tisdagsmorgonen, enligt initiala uppgifter skall båda bilarna ha haft sommardäck.

Två skadade personer anträffades på torsdageftermiddagen utomhus på två olika platser, efter utredning har tre personer gripits, bland annat de skadade männen som är misstänkta för mordförsök.

Polis larmades till en adress i Kvarngärdet vid 19:25 på torsdagskvällen sedan en person påträffats med stickskador.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.