Skriv ut denna sida
Polis kallades till Stenhagen tre gånger söndagnatt. (Foto: Peter Bohlin, arkiv) Polis kallades till Stenhagen tre gånger söndagnatt. (Foto: Peter Bohlin, arkiv)

Stökigt i Stenhagen under natten

2014-06-09 - 05:51

Det har varit stökigt i Stenhagen under söndagkvällen och natten, bland annat har en p-vakt utsatts för stenkastning och en bil brunnit.

 

Strax efter 19-tiden på söndagkvällen fick polisen in larm om att ungdomar störde ordningen genom att köra cross och moped vid skolan. Enligt boende ska det handla om mycket oväsen och vårdslös körning.

 

De boende klagar på att problemen återkommer i stort sett varje kväll, polis kallades till platsen för att försöka få ungdomarna att lugna ner sig. Man kommer även fortsättningsvis att försöka patrullera området i mån av tid och resurs.

 

Vid 22:36 fick polisen in ett nytt larm i Stenhagen, en parkeringsvakt blev utsatt för stenkastning i området. Inga gärningsmän har anträffats, en anmälan om våld mot tjänsteman har upprättats.

 

Strax efter midnatt, vid 00:24 fick polis och räddningstjänst in ett larm om en bil som brunnit i Stenhagen under natten. En anmälan om skedegörelse genom brand upprättades, ingen person är gripen i nuläget.

 

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man i 25-årsåldern vägrade att stanna för en polispatrull i Boländerna på tisdagskvällen, men efter ett kortare förföljande tappar föraren kontrollen av fordonet och kunde gripas.

Två bilar har kolliderat på E4 i norrgående riktning på tisdagsmorgonen, enligt initiala uppgifter skall båda bilarna ha haft sommardäck.

Två skadade personer anträffades på torsdageftermiddagen utomhus på två olika platser, efter utredning har tre personer gripits, bland annat de skadade männen som är misstänkta för mordförsök.

Polis larmades till en adress i Kvarngärdet vid 19:25 på torsdagskvällen sedan en person påträffats med stickskador.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.