Skriv ut denna sida
En man pmkom i en lägenhetsbrand i Stenhagen. (Foto: Peter Bohlin, arkvibild) En man pmkom i en lägenhetsbrand i Stenhagen. (Foto: Peter Bohlin, arkvibild)

En avliden i lägenhetsbrand

2014-06-08 - 15:00

En person anträffades avliden i en lägenhetsbrand på Stenhagsvägen natten mot söndag.

 

Strax för klockan 4 på söndagsmorgonen fick polis och räddningstjänst larm om en lägenhetsbrand i Stenhagen. Det var en lägenhet på Stenhagsvägen som brann och en person anträffades avliden i lägenheten.

 

Personen som anträffades är troligen den 57-årige man som bodde i lägenheten, enligt polisen. Anhöriga är underrättade. Övriga boende evakuerades under natten, polisen kommer att genomföra en teknisk undersökning av platsen.

 

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man i 25-årsåldern vägrade att stanna för en polispatrull i Boländerna på tisdagskvällen, men efter ett kortare förföljande tappar föraren kontrollen av fordonet och kunde gripas.

Två bilar har kolliderat på E4 i norrgående riktning på tisdagsmorgonen, enligt initiala uppgifter skall båda bilarna ha haft sommardäck.

Två skadade personer anträffades på torsdageftermiddagen utomhus på två olika platser, efter utredning har tre personer gripits, bland annat de skadade männen som är misstänkta för mordförsök.

Polis larmades till en adress i Kvarngärdet vid 19:25 på torsdagskvällen sedan en person påträffats med stickskador.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.