Skriv ut denna sida
Två greps efter brand i en butik på Bandstolsvägen. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild) Två greps efter brand i en butik på Bandstolsvägen. (Foto: Peter Bohlin, arkivbild)

Två gripna för mordbrand i Valsätra

2014-04-30 - 06:27

Två män greps efter hundspårning misstänkta för en brand i en livsmedelsbutik på Bandstolsvägen i Valsätra.

 

Det var vid 01-tiden natten mot onsdagen som räddningstjänst och polis larmades till en butik på Bandstolsvägen, väl där ser man att en ruta är krossad och att det brann inne i butiken.

 

Efter vittnesuppgifter och hundspårning kunde två män gripas misstänkta för dådet cirka en timme senare. De två gripna männen är 20 och 24 år gamla.

 

En pizzeria som ligger i samma hus har fått rökskador.

Uppsalanyheter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man i 25-årsåldern vägrade att stanna för en polispatrull i Boländerna på tisdagskvällen, men efter ett kortare förföljande tappar föraren kontrollen av fordonet och kunde gripas.

Två bilar har kolliderat på E4 i norrgående riktning på tisdagsmorgonen, enligt initiala uppgifter skall båda bilarna ha haft sommardäck.

Två skadade personer anträffades på torsdageftermiddagen utomhus på två olika platser, efter utredning har tre personer gripits, bland annat de skadade männen som är misstänkta för mordförsök.

Polis larmades till en adress i Kvarngärdet vid 19:25 på torsdagskvällen sedan en person påträffats med stickskador.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.