Skriv ut denna sida

Påkörd på övergångsställe

2013-11-04 - 20:33

En kvinna i 30-årsåldern blev vid 19-tiden påkörd på ett övergångsställe i Årsta, hon fördes i ambulans till Akademiska sjukhuset.

 

Det var i korsningen Fyrislundsgatan och Snickargatan som kvinnan blev påkörd av en bil. Olyckan skedde på ett övergångsställe där hon skulle korsa gatan. Enligt vittnen till händelsen skall den påkörda kvinnan ha varit väldigt mörkt klädd.

 

Kvinnan fick snabbt hjälp av undersköterskan Jenny som satt i en av bilarna bakom händelsen, hon kunde snabbt ge hjälp och instruktioner i väntan på ambulans.

- Jag flög ur bilen för att se över händelsen, hon andades tungt men jag fick kontakt med henne och instruerade en kvinna som redan ringt till ambulans att placera ut varningstrianglar, berättar Jenny för Uppsalanyheter.

 

Det är okänt hur allvarliga skador som kvinnan fått, hon fördes till sjukhus i ambulans.

 

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man i 25-årsåldern vägrade att stanna för en polispatrull i Boländerna på tisdagskvällen, men efter ett kortare förföljande tappar föraren kontrollen av fordonet och kunde gripas.

Två bilar har kolliderat på E4 i norrgående riktning på tisdagsmorgonen, enligt initiala uppgifter skall båda bilarna ha haft sommardäck.

Två skadade personer anträffades på torsdageftermiddagen utomhus på två olika platser, efter utredning har tre personer gripits, bland annat de skadade männen som är misstänkta för mordförsök.

Polis larmades till en adress i Kvarngärdet vid 19:25 på torsdagskvällen sedan en person påträffats med stickskador.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.