Skriv ut denna sida
Polisen har inlett en förundersökning om mordförsök. (Foto: Peter Bohlin, arkiv) Polisen har inlett en förundersökning om mordförsök. (Foto: Peter Bohlin, arkiv)

Man utsatt för mordförsök i Uppsala

2013-09-14 - 02:49

En man i 30 årsåldern knivskars allvarligt vid Heidenstamstorg på fredagkvällen.

 

Det var sent på fredagskvällen som en man i 30-årsåldern knivskars vid Heidenstamstorg, mannen fördes med ambulans till Akademiska sjukhuset där han nu vårdas för allvarliga skador. Polisen har spärrat av platsen för överfallet för teknisk undersökning.

 

Mannens tillstånd skall enligt uppgifter inte varar livshotande.

 

En förundersökning om mordförsök har inletts men man har i nuläget ingen gripen för dådet.

 

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

En man i 25-årsåldern vägrade att stanna för en polispatrull i Boländerna på tisdagskvällen, men efter ett kortare förföljande tappar föraren kontrollen av fordonet och kunde gripas.

Två bilar har kolliderat på E4 i norrgående riktning på tisdagsmorgonen, enligt initiala uppgifter skall båda bilarna ha haft sommardäck.

Två skadade personer anträffades på torsdageftermiddagen utomhus på två olika platser, efter utredning har tre personer gripits, bland annat de skadade männen som är misstänkta för mordförsök.

Polis larmades till en adress i Kvarngärdet vid 19:25 på torsdagskvällen sedan en person påträffats med stickskador.

Flera personer har gripits efter en skottlossning i Gränby på måndagseftermiddagen. Första larmet kom till polisen vid 15-tiden och vittnen ska ha sett skjutningen.

En bilist i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri sedan han kontrollerats av polis i höjd med Stenhagen.

En man greps på söndagseftermiddagen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. 

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.