Skriv ut denna sida
DJ Gloria är tillbaka på Katalin. (Foto: Ann Jonasson) DJ Gloria är tillbaka på Katalin. (Foto: Ann Jonasson)

DJ Gloria tillbaka på Katalin efter succéturné

2018-05-31 - 03:54

Lördag den 2 juni är hon tillbaka, DJ Gloria kommer till Katalin efter sin succéfyllda turné i Sverige.

 

Madelein Månsson, eller DJ Gloria som hon kallas kommer tillbaka till Uppsala och Katalin. Det var 2016 och 2017 som Madelein gjorde fyra utsålda spelningar på Katalin i februari, mars och maj 2016 samt i juli 2017.

 

Nu är den 74-årige diskjockeyn tillbaka efter en succéartad turné i Sverige med sin 50+ discoshow.

- Vi har fått många förfrågningar om att komma tillbaka till Uppsala, så många blir nog glada, säger Anna Törnqvist Camisão, business manager hos DJ Gloria.

 

Är du för ung, då är detta inget för dig, DJ Gloria spelar bara för personer som fyllt 50+ så ta med dig leg om du ser yngre ut. På lördag klockan 19:00 slår Katalin upp portarna. Discot startar klockan 20:00 och slutar vid midnatt.

 

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För ett år sedan lämnade Nanna Sveinsdóttir Uppsala för att leva sin dröm på Borgholm. Nu är hon dock tillbaka i Uppsala och förbereder sig för en operation i Barcelona. Nu på lördag ställer lokala artister upp och genomför en stödgala på BJ till förmån för Nanna.

För en vecka sedan öppnade Nordisk Films nya biograf i Uppsala. Man hittar den i Gränbystaden (Gränby Centrum) södra entrén. Ledordet är "Lyx på alla rader" och det är verkligen extra lyxigt.

Oslipat tar sig an det heligaste av det heligaste och pratar onsdagen den 7 mars om religion! Sakralt, allvarligt och djävligt roligt!

Just nu (t.o.m. torsdag) ställer Uppsalakonstnären Catarina Kylberg ut på Galleri Uppsala. Det som lockade iväg mig till denna utställningen var en vad hon kallar "må-bra-tavla" jag såg på facebook.

The most wuthering heights day ever, den årliga dansen i rött genomfördes på lördagen i Gamla Uppsala.

Vid en tillställning på Flustrets balkong utsågs Lisa Anckarman till Uppsalas mest profilstarka personen under 30 år gammal.

Uppsalanyheters fotograf Fredrik Bolander bjuder på ett bildsvep från den första av två dagar på Kulturernas Karneval i Uppsala.

På lördag är det premiär på Reginateatern för GUCs tredje upplaga av Grease, senast man satte upp den var 2011 men nu spelas den med en helt ny ensemble bestående av elever från GUCs dans- teater- och musiklinjer. 

Det blev stor succé och fullsatt på Katalin när "DJ Gloria" hade premiär med sitt "50+ disco" biljettförsäljningen till de kommande danskvällarna skvallrar också om fortsatt succé i mars och maj.

Omskrivna och hyllade komikern Mårten Andersson avslutar sin vårturné "Hybris" på UKK i Uppsala fredag den 29 april.