Skriv ut denna sida
Erik Rapp en populär artist i Svava. (Foto: Morgan Jansson) Erik Rapp en populär artist i Svava. (Foto: Morgan Jansson)

Erik Rapp fyllde Svava

2013-12-13 - 07:37

Erik Rapp från Idol 2013 uppträdde för första gången sedan han röstades ut ur musiktävlingen, platsen var Svava och Musikhjälpen.

 

Just nu pågår Musikhjälpen i Svavagallerian och under torsdagens uppträdande hade populära Idolartisten Erik Rapp anslutit. Gallerian var full av folk som kommit just för att se Erik uppträda.

 

Det var Eriks första uppträdande sedan han röstades ut ur tävlingen Idol 2013 och han var nöjd med sitt framträdande.

- Det blir mer levande att möta publiken live, sa Erik efteråt.

 

Musikhjälpen pågår fram till söndag och ikväll fredag kan man lyssna på Joel Öhlund, The Majors, Sandra Karlsson och Josefin Lindh.

 

Blogg: Vad är vitsen med att se Rapp live - genom mobilkameran?

 

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Recension: Långbacka/Bådagård, alltså Maja Långbacka och Matilda Bådagård har släppt sitt andra album som de kallar Every little whisper turns into a roar.

Recension: Nu på fredag släpper Uppsalabandet Almost Dead Men sitt debutalbum, A brilliant Future wasted growing up. Inte nog med att de lyckats skapa ett album som skulle kunna härstamma från 70-talet, de ger också ut albumet på vinyl.

Allt blir annorlunda med det nya coronaviruset för DJ, musiker och Zumbainstruktör Simon Monserrat. Den pågående pandemin påverkar musikbranschen och andra kringverksamheter.

Recension: Uppsalabon Markus Berjlund säger själv att han är en orolig själ. Det kan man även utläsa av titeln till det nya albumet "Om allting går åt helvete så ska du inte följa med". Albumet känns dock betydligt mer positivt än så och det är dessutom riktigt bra.

Recension: Det här är första gången vi spelar i Uppsala, berättar Slowgolds Amanda Werne från Katalins scen ett par låtar in i fredagens konsert. Så fantastiskt ställe! lägger hon till. Det tycks som att uppskattningen är ömsesidig och att många i publiken länge sett fram emot att se och höra Slowgold här.

Recension: Pianisten Emil Ingmar har nyligen släppt sitt första album som han kallar "Karlavagnen. Ett album som innehåller tolv originalkompositioner av den Värmlandsbördige Uppsalabon.

Recension: Den 29 årige kanadensaren Joe Nolan är inne i en väldigt kreativ och produkriv fas. Hans senaste album som släpptes för någon vecka sedan heter Drifters.

Recension: Uppsalaaktuella Slowgold släppte nyligen sitt nya album, Aska. På fredag 6 mars kommer de till Katalin.

Recension: Den mycket hyllade föreställningen " Kvinnan som är jag" med Lisa Nilsson på UKK, var i det närmaste utsåld, vilket fick stor effekt på applåder, allsång och skratt.

Recension: Två artister med stora influenser från soulmusiken uppträdde på Katalins Klubb Uffe på tisdagskvällen. Liz Brasher från Memphis och Jesper Lindell från Ludvika.