Skriv ut denna sida
Det stod mellan Erik och Sandra om vem som skulle lämna Idol 2013. Foto: Peter Bohlin, arkiv) Det stod mellan Erik och Sandra om vem som skulle lämna Idol 2013. Foto: Peter Bohlin, arkiv)

Sandra utslagen ur Idol 2013

2013-11-15 - 23:24

Sandra röstades ut från Idol 2013 när musiktävlingens åttonde delfinal avgjordes på fredagskvällen.

 

När det tre främsta som gått vidare från kvällens röstning var klara stod Sandra och Erik kvar på scenen, en av dem skulle tvingas att lämna tävlingen där och nu.

Sandra som har hängt löst tidigare i tävlingen tycktes ha stärkt sina aktier de senaste två deltävlingarna, det räckte dock inte för en fortsättning när svenska folket hade röstat färdigt. Hela omröstningen var mycket jämn enligt programledarna.

 

Sandra framförde de två låtarna Fast Car av Tracey Chapman och No one av Alicia Keys, en intervju med Sandra kommer här på Uppsalanyheter under lördagen.

 

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Recension: Monsi y su Salsa, dvs Simon Monserrat, har som Uppsalanyheter tidigare har beskrivit, en produktiv period i studion. På fredag den 4 december 2020 är det släpp av två singlar som kompletterar hela albumet ” Salsa pal Bailador”, vilket betyder Salsa för dansaren.

Rock på svenska? För inte det tankarna till mjukrockare som Tommy Nilsson, Freda’ och Per Gessle? Må så vara, men den uppfattningen kanske kommer att ändras hos Uppsalapubliken framöver, då gruppen Urtidsdjur nu släpper sin första LP.

Recension: Releasepartyt på Reginateatern i onsdags blev inställt pga covid-19, men Beat Funktions låt ”Green Man” släpps idag fredag den 13 november i en ny fräsch tolkning av Maiah Lay och Henry Bowers.

Recension: Idag fredag 6 november släpper Ismael sitt nya album Doggerland, tyvärr ställer Covid-19 situationen till det för den planerade spelningen på Katalin i helgen.

Recension: Under artistnamnet ”Monsi y su salsa” släpper Simon Monserrat ”Abreme la puerta de tu corazon” den 31 oktober, samtidigt som 3D-animerade videon av Alejandro design från Venezuela (Alejandro Colmenarez).

Uppsalaborna trängs i city. Duo Vindöga går på avstånd från varandra på fält och i skogar runt Uppsala, bärande på en kontrabas. De spelar låten Den avskalade hösten - avskalad på ett alldeles särskilt sätt i den märkliga tid vi lever just nu.

Recension: Höstens andra Klubb Uffe-kväll på Katalin bjöd på en kokande gryta med musik kryddad med stark sås eller Sauce Piquante som den unge fransmannen Theo Lawrence senaste album heter.

På tisdag kommer en stigande stjärna från Frankrike till Klubb Uffe och Katalin. Theo Lawrence beskrivs som en artist med jordig okomplicerad pop som har djupa rötter i den amerikanska myllan.

Årets vinnare av The International Young Talent Competition har utsetts i samband med den 17:e upplagan av Uppsala Internationella Gitarrfestival.

Recension: Den tredje och sista dagen för årets gitarrfestival dedikerades till unga talanger från olika länder.