Skriv ut denna sida
Det stod mellan Erik och Sandra om vem som skulle lämna Idol 2013. Foto: Peter Bohlin, arkiv) Det stod mellan Erik och Sandra om vem som skulle lämna Idol 2013. Foto: Peter Bohlin, arkiv)

Sandra utslagen ur Idol 2013

2013-11-15 - 23:24

Sandra röstades ut från Idol 2013 när musiktävlingens åttonde delfinal avgjordes på fredagskvällen.

 

När det tre främsta som gått vidare från kvällens röstning var klara stod Sandra och Erik kvar på scenen, en av dem skulle tvingas att lämna tävlingen där och nu.

Sandra som har hängt löst tidigare i tävlingen tycktes ha stärkt sina aktier de senaste två deltävlingarna, det räckte dock inte för en fortsättning när svenska folket hade röstat färdigt. Hela omröstningen var mycket jämn enligt programledarna.

 

Sandra framförde de två låtarna Fast Car av Tracey Chapman och No one av Alicia Keys, en intervju med Sandra kommer här på Uppsalanyheter under lördagen.

 

Peter Bohlin
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Recension: Långbacka/Bådagård, alltså Maja Långbacka och Matilda Bådagård har släppt sitt andra album som de kallar Every little whisper turns into a roar.

Recension: Nu på fredag släpper Uppsalabandet Almost Dead Men sitt debutalbum, A brilliant Future wasted growing up. Inte nog med att de lyckats skapa ett album som skulle kunna härstamma från 70-talet, de ger också ut albumet på vinyl.

Allt blir annorlunda med det nya coronaviruset för DJ, musiker och Zumbainstruktör Simon Monserrat. Den pågående pandemin påverkar musikbranschen och andra kringverksamheter.

Recension: Uppsalabon Markus Berjlund säger själv att han är en orolig själ. Det kan man även utläsa av titeln till det nya albumet "Om allting går åt helvete så ska du inte följa med". Albumet känns dock betydligt mer positivt än så och det är dessutom riktigt bra.

Recension: Det här är första gången vi spelar i Uppsala, berättar Slowgolds Amanda Werne från Katalins scen ett par låtar in i fredagens konsert. Så fantastiskt ställe! lägger hon till. Det tycks som att uppskattningen är ömsesidig och att många i publiken länge sett fram emot att se och höra Slowgold här.

Recension: Pianisten Emil Ingmar har nyligen släppt sitt första album som han kallar "Karlavagnen. Ett album som innehåller tolv originalkompositioner av den Värmlandsbördige Uppsalabon.

Recension: Den 29 årige kanadensaren Joe Nolan är inne i en väldigt kreativ och produkriv fas. Hans senaste album som släpptes för någon vecka sedan heter Drifters.

Recension: Uppsalaaktuella Slowgold släppte nyligen sitt nya album, Aska. På fredag 6 mars kommer de till Katalin.

Recension: Den mycket hyllade föreställningen " Kvinnan som är jag" med Lisa Nilsson på UKK, var i det närmaste utsåld, vilket fick stor effekt på applåder, allsång och skratt.

Recension: Två artister med stora influenser från soulmusiken uppträdde på Katalins Klubb Uffe på tisdagskvällen. Liz Brasher från Memphis och Jesper Lindell från Ludvika.